Rückgaberecht

Wir akzeptieren Rücksendungen aus irgendeinem Grund und stellen eine Rückerstattung oder eine Gutschrift aus. Alles, was online gekauft wurde, kann in unser Lager zurückgeschickt werden. Innerhalb von 30 Tagen können Bestellungen zurückgesandt werden und wir werden eine Rückerstattung ausstellen. Um den Artikel zurückzusenden, folgen Sie bitte den Anweisungen auf dem Rücksendeformular, das Sie mit Ihrer Bestellung erhalten haben.

  • Alle Produkte müssen innerhalb von 30 Tagen nach Erhalt zurückgesandt werden.
  • Alle Produkte müssen ungetragen und ungewaschen sein.
  • An allen Produkten müssen noch alle Originaletiketten angebracht sein.
  • Aus hygienischen Gründen kann Unterwäsche nur zurückgegeben oder ausgetauscht werden, wenn sie fehlerhaft ist.
  • Der Rückversand in unser Lager erfolgt auf eigene Kosten des Kunden.
  • Speichern Sie Ihren Tracking-Code-Link als Versandnachweis

Kehrt zurück

Wenn Ihnen Ihr Neukauf nicht gefällt, können Sie die Artikel gegen eine volle Rückerstattung des Kaufpreises zurückgeben. Wir akzeptieren nur unbeschädigte, unveränderte, unbeschmutzte, unbenutzte, ungetragene und ungewaschene Produkte (außer zum Anprobieren der Produkte in demselben Zustand, in dem sie an Sie verkauft wurden). Aus hygienischen Gründen kann Unterwäsche nur zurückgegeben oder ausgetauscht werden, wenn sie fehlerhaft ist. Bitte beachten Sie, dass Etiketten oder Tags nach Möglichkeit intakt und angebracht bleiben müssen. Die Produkte sollten in oder mit der Originalverpackung zurückgegeben werden

Exchange and Refunds

We bieden graag een omruiling of terugbetaling aan wanneer het product defect is, we bieden omruiling aan voor ongedragen artikelen die in hun originele staat en verpakking worden geretourneerd, met het retourformulier volledig ingevuld. Houd er rekening mee dat alle verantwoordelijke retourkosten van toepassing zijn door de klant. Restituties en omruilingen worden alleen gegeven voor artikelen die binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Artikelen die als defect worden geretourneerd en tekenen van schade vertonen die niet het gevolg zijn van een fabricagefout, worden niet geaccepteerd. Dit omvat onbedoelde, opzettelijke of aan de drager gerelateerde schade. Bovendien kan ondergoed niet worden geretourneerd of geruild. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, duurt het ongeveer 20 zaken voordat uw terugbetaling is verwerkt.

Te late of ontbrekende restituties

Mocht u nog geen restitutie hebben ontvangen, controleer dan eerst uw rekeningsaldo met de door u gebruikte betaalmethode. Houd er rekening mee dat het altijd enige verwerkingstijd duurt voordat een terugbetaling wordt uitgevoerd. In het geval dat u al contact heeft opgenomen met uw betalingsvervoerders en banken en u desondanks uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Neem contact met ons op via onze e-mail returns@yoursafety.biz

Standaard terugbetalingsmethode

Terugbetalingen vinden plaats via dezelfde betaalmethode en dezelfde creditcard of betaalpas als de oorspronkelijke aankoop (behalve voor cadeaukaarten en e-cadeaukaarten, in welk geval u een tegoed op een nieuwe cadeaukaart krijgt teruggestort). Verzendkosten en omzetbelasting op verzending worden niet gerestitueerd.

Defecte items

We zullen een defect product retourneren als het niet voldoet aan de levensverwachting en onder ons garantiebeleid valt. Het garantiebeleid is afhankelijk van de productcategorie en de reden voor defecten. We vergoeden een defect product niet als het niet wordt gedekt door ons garantiebeleid of als het product is beschadigd terwijl het werd gebruikt op een manier waarvoor het niet bedoeld was. De bedoeling van het gebruik is ter beoordeling van Dapro en zal op redelijke wijze worden beoordeeld. Als u een artikel heeft ontvangen dat defect is, of het verkeerde artikel in uw levering. We zullen u helpen dit zo snel mogelijk recht te zetten. Stuur een e-mail naar returns@yoursafety.biz met de afbeelding van het artikel met de fout, een beschrijving ervan en uw bestelgegevens.

Beschadigde goederen tijdens verzending

Zorg ervoor dat u uw artikel (en) controleert zodra u uw pakket heeft ontvangen. De verzending gebeurt onmiddellijk wanneer u een item bestelt op dapro-safety.com. Eventuele schade door levering moet binnen 5 dagen na ontvangst van het artikel / de artikelen aan ons worden gemeld. In het geval dat u uw artikel (en) ontvangt en het is beschadigd tijdens verzending, stuur dan onmiddellijk een e-mail naar returns@yoursafety.biz. Voeg een afbeelding en een beschrijving van de beschadigde goederen toe. Deze informatie is erg handig voor ons om ervoor te zorgen dat onze artikelen op de juiste manier worden gebundeld en verzonden. We zullen de beschadigde goederen terugbetalen en u kunt de bestelling opnieuw plaatsen.

SICHERHEIT INSPIRIERT VERTRAUEN
VERTRAUEN INSPIRIERT DEN ABSCHLUSS
© 2022 DAPRO - Your Safety